
-2 բաժակ ալյուր
-0,5 բաժակ շաքարավազ
-2 հատ խտացրած կաթ
- 300 գրամ կաթնային շոկոլադ
Կարագը բաժանում ենք հավասար մասերի (3 մասը առանձնացնում և պահում ենք
խառնում ենք մինչև ստացվի համասեռ զանգված: Այդ զանգվածը
հավասար
տարածելով
փռում
ենք
այն
ամանի
մեջ,
որով
պետք
է
ջեռոց
դնեք.
Այս ամենը 20 րոպե դնում ենք ջեռոցի մեջ (180 աստիճան)
Հիմա ալյումինե ամանի մեջ պետք է պատրաստենք կարամելը: Դրա մեջ ենք լցնում նախօրոք առանձնացրած 3 կտոր կարագը
և
2 բանկա
խտացրած
կաթը:
Դնում
ենք
մարմանդ
կրակի
վրա
խառնում
ենք
մինչև
համասեռ
զանգված
ստանալը:
Երբ
զգաք,
որ
այն
խտանում
է
և
գույնը
մգանում
է
հանեք
կրակի
վրայից
(դա
տևում
է
մոտավորապես
20 րոպե):
Ստացված կարամելի զանգվածը հավասարապես տարածում ենք արդեն ջեռոցից հանած առաջին շերտի վրա:
Տաք ջրի վրա հալեցնում ենք կաթնային շոկոլադը և այն նույնպես հավասարապես տարածում կարամելի շերտի վրա.